Welkom op de pagina van groep 4!

 

We krijgen de hele week les van juf Susan. Wanneer we wat leuks gedaan hebben komen er op deze pagina foto's of stukjes online!

Schoolreisje

Thema: Slapen

Momenteel werken we over het thema slapen. We leren woorden voor verschillende soorten bedden en hebben ook een aantal uitdrukkingen geleerd over slapen. Tijdens het werken in hoeken maken we bedden, spelen we memory of tekenen wij bijvoorbeeld onze droom.

Lekker lezen

Vorige week was het heerlijk weer. Zonde om met dat weer buiten te zitten. We hebben daarom buiten gelezen!

Thema Lekker

Met het thema lekker werken we over allerlei lekkere recepten en dingen die wij lekker vinden.

Vulpen

Afgelopen dinsdag hebben wij voor het eerst met een vulpen geschreven. De kinderen vonden dit erg leuk, maar het is nog wel even oefenen.

Brandweer

We hebben vandaag bezoek gehad van de brandweer. Ze hebben ons veel over brand kunnen vertellen. We mochten ook even ervaren hoeveel je kan zien als er allemaal rook in een kamer is. Iedereen heeft ook even de helm en het masker van de brandweer opgehad. Het was een leuk bezoek!

Thema nodig

We zijn begonnen met het nieuwe thema. Het thema is nodig. De komende weken werken we aan het thema. In dit album worden iedere week de foto's geplaatst.

Thema klein

De afgelopen weken hebben we gewerkt rondom het thema Klein. We hebben verschillende dingen gedaan zoals het bouwen van een kasteel, puzzelen, kriebelbeestjes maken en ons eigen stekje planten.

Sinterklaas

Dinsdag 5 december hebben we Sinterklaas gevierd op school. We hebben keersommen uitgerekend met pepernoten en zelfs al deelsommen! In de middag hebben we allemaal onze eigen pepernoten gebakken.

Pietengym

Vrijdag 1 december hebben we Pietengym gehad tijdens de gymles. We moesten met onze pakjes een heel parcours afleggen. We moesten balanceren, springen, zwaaien en natuurlijk het pakje door de schoorsteen krijgen !

Sint Maarten

Donderdag 9 november zijn wij samen met groep 1/2 a naar verzorgingshuis Wittesteijn geweest. We hebben daar onze lampionnen mee naar toe genomen. We hebben mooie liedjes gezongen, wat lekkers gekregen en een glaasje ranja gedronken.

Post bezorgen

Met ons thema onderweg gingen we een brief bezorgen!

Werken in hoeken: Onderweg

Met staal hebben we momenteel het thema onderweg. Iedere maandagmiddag gaan we werken in hoeken. We mogen dan routes lopen, stripverhaal maken, toneelstukje of andere leuke dingen doen. Iedere week vullen we dit album aan met foto's van ons thema.

Voorstelling Oorkaan

Donderdag 28 september is groep 4 naar een muziekvoorstelling geweest over kwartetten met Beethoven. Het was een muzikale voorstelling over een vlinder. De vlinder begon als eitje, veranderde in een rups, vervolgens in een cocon en uiteindelijk in een prachtige vlinder. We hebben genoten van mooie muziek en grappige stukjes.