Excursie Schokland

Welkom op de pagina van groep 5!

 

Op maandag, dinsdag en woensdag krijgen wij les van juf Ineke. Op donderdag en vrijdag van juf Susan. Op deze pagina krijgen jullie een kijkje in wat wij zoal doen op school!

Juffendag

Schoolreisje

Dinsdag 23 mei gingen we met groep 5 naar Hellendoorn. De kinderen hebben genoten van het schoolreisje.

Bezoek manege Emmeloord

Vrijdag 12 mei bezocht groep 5 de manege. Lyndsey had haar spreekbeurt gehouden over paarden. Zij had ons uitgenodigd om daar te kijken. We hebben haar paard kunnen knuffelen, hindernissen gesprongen en gekeken naar het paardrijden. Het was een geslaagde dag!

Mecha-service

Donderdag 11 mei stond er een trekker voor de school. Marit gaf een spreekbeurt over het bedrijf Mecha-service. Haar vader nam een trekken mee om te laten zien. We konden veel vragen stellen en mochten er ook even in zitten. Na afloop hebben we allemaal een zonnebril gekregen!

Boksen

Donderdag 20 april kregen we les over boksen. Jenifa hield haar spreekbeurt, daarna gingen we het plein op en mochten we het zelf ervaren! Het was een hele leuke les.

Ukulele spelen

Donderdag 13 april gingen wij naar Cultuurbedrijf NOP voor een lesje Ukulele en gitaar.

Bezoek Vecomach

Woensdag 5 april gingen we met de klas naar Vecomach. Milan had zijn spreekbeurt over dit bedrijf gehouden, daarna mochten we een kijkje nemen.

Bibliotheek

Donderdag 9 maart zijn wij naar de bibliotheek geweest. We mochten weer allemaal een nieuw boek uitzoeken. De komende weken kunnen we daar weer lekker uit lezen zodat we daarna weer nieuwe boeken kunnen kiezen.

Dansles

Donderdag 20 januari hebben wij een dansles gehad vanuit het Muzisch centrum. Een les over dans gecombineerd met Nederland. We hebben gedanst alsof we met een trein door Nederland gingen, we hebben een klompendans geleerd. Een dans gedaan op het strand en we hebben gedanst op de muziek van Doe Maar. Het was een hele leuke middag! Klik op de foto om onze dansles te bekijken!

Sintviering

Vrijdag 2 december hebben wij op school sinterklaas gevierd. We hebben lootjes getrokken. Vrijdag was eindelijk de dag dat we onze surprises mee mochten nemen. Wat waren ze allemaal mooi geworden!